Lekkage in Amsterdam?

Als u lekkage in uw woning ziet of vermoedt is het belangrijk om snel een vakman in te schakelen die het lek kan dichten. Hoe langer u wacht, des te ernstiger wordt immers de schade aan uw huis. In de regio Amsterdam is Moorman Totaal Techniek uw expert op het gebied van lekdetectie: een methode om lekkage simpel en snel op te sporen en te verhelpen, of dit nu in uw badkamer, vloerverwarming, toilet of kelder is. We gebruiken hierbij moderne apparatuur die veel hak- en  breekwerk overbodig maakt. Hierdoor kunnen wij preciezer werken en is het probleem sneller hersteld.

Lekkage opsporen middels infrarood

Bij lekdetectie wordt gebruik gemaakt van een infrarood warmtecamera om lekkage op te sporen. Infrarood is een techniek waarbij temperatuurmetingen worden verricht, of dat nu bij uw badkamer, vloerverwarming, toilet of kelder is. Lekkage wordt zeer duidelijk weergegeven met deze camera aan de hand van warmteverschillen. Zo kunnen wij met deze camera het gehele leidingwerk en waterschade in beeld brengen. Wel zo makkelijk als men werkzaamheden moet verrichten en/of moet boren. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten!

Woont u in Amsterdam of in de buurt van Amsterdam en wilt u meer informatie over onze diensten? Of heeft u lekkage in uw woning die wij kunnen verhelpen? Neem dan contact met ons op, we zijn u graag van dienst.